Jak si dát dobrý oběd a nemuset u toho vařit

Dneska vás chci pozvat na něco dobrého.

Nedávno jsme šli na oběd do naší oblíbené restaurace. Zvláštností této restaurace je, že se nachází mezi poli a dojít sem pěšky je holej nesmysl, protože z nějaké „civilizace“ je to opravdu kus cesty. O co dál to sem je, o to větší překvapení je nabídka jídel.

Steakgrill - zahradka

Co vás první překvapí?

Interiér je nově zrekonstruovaný a opravdu moc příjemný. Personál je také úžasný a ve chvíli, kdy narazíte na mladého pana číšníka, tak možná zůstanete ohromeni tak, jako já.

Při prvním setkání mi zůstala brada dole a pusa otevřená dokořán, protože s takovým přístupem se nesetkáte ani ve velmi luxusních restauracích v Praze. Srdce vám zaplesá, protože si říkáte, tohle jsem už dlouho hledala. Někdo má o mě zájem a vysvětlí mi vše, co potřebuji vědět. Na druhou stranu mě neprudí a neotravuje. Prostě boží….

A posledním překvapením je jídlo. Opravdu si není na co stěžovat. Ve 100% jsme se vždy dobře najedli.

Naposledy to byla výborná kachnička s jablečným zelím a bramborovým knedlíčkem. Byl to opravdu zážitek. 

Však na fotce vidíte, jak to krásně vypadalo. Ale nejenom obědy jsou to vynikající.

Kachnička

Protože specialitou této restaurace je hovězí maso na grilu, tak věřte, že steaky z argentinského, uleželého masa jsou pohádkou pro vaše chuťové buňky. Dokonce vám jej připraví ve vámi požadované úpravě – rare (krvavý), medium. Máte rádi úpravu well done? Můžete se zkusit zeptat, ale připravte se na to, že vám obsluha vysvětlí, že takhle maso neupravují.

O jakou restauraci se tedy jedná?

Jmenuje se Steakgrill a nachází se kousek od Roudnice nad Labem směrem na Račiněves.

Přeji vám dobrou chuť a skvělý zážitek….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odpovězte prosím na jednoduchou kontrolní otázku - ochrana proti robotům * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.